Fra idé til færdig hjemmeside

Kommende online WordPress kursus

Lav din egen hjemmeside og få vist alle step i processen: fra idé til færdig hjemmeside 

Online WordPress kursus

Kommende online WordPress kursus

Lav din egen hjemmeside og få vist alle step i processen: fra idé til færdig hjemmeside 

Få besked når kurset udbydes til salg

Kurset udbydes til introduktionspris, i en begrænset periode. Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet og kan nemt afmelde dig igen med et enkelt klik. Marketingbasen udsender ikke spam. Læs privatlivspolitik her >>

Kurset er for dig der vil:

Efter kurset kan du:

Tidligere WordPress kursister siger

Før kurset var jeg fuldstændig uvidende om hvordan jeg skulle gribe det an at oprette en hjemmeside. Jeg har nu fået værktøjer, så jeg fremover kan oprette og vedligeholde vores forenings hjemmeside.
Lisa Lausten
Løgstør
Jeg følte, at I tog rigtig godt hånd om mig inden kurset (velkomstmails, adgang til videomoduler osv.). Jeg fik i høj grad FORSTÅELSE af nogle funktioner, mere hands-on og en mulighed for at få rum og tid til at fordybe mig.
Stinne Wessberg
Horsens
Næsten færdig på et godt kursus med FutureCompany hvor Judith underviste i WordPress. Det var fantastisk! Judith er fantastisk til at undervise på en god og humoristisk måde, så man bare har lyst til at lære mere.
Liv Stender
Randers

Få besked når kurset udbydes til salg

Kurset udbydes til introduktionspris, i en begrænset periode. Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet og kan nemt afmelde dig igen med et enkelt klik. Marketingbasen udsender ikke spam. Læs privatlivspolitik her >>

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har andre spørgsmål.

Normalprisen på kurset er 5.997 kr. ekskl. moms. 

Kurset udbydes til en særlig introduktionspris, som du får information om når du er tilmeldt nyhedsbrevet. Husk at tilføje Marketingbasen til dit adressekartotek.

Du vil kunne betale kurset i rater.

Kurset er inkl. relevant bonusmateriale, som du får adgang til uden merpris.

Dette kursus tager højde for hvordan du kommer i mål med hele din hjemmeside. 

Du får konkrete anvisninger  til hele processen, vist i lavpraktiske og overskuelige step. 

Over de sidste 3 år har jeg købt og testet en lang række WordPress kurser, både online kurser og kurser med fysisk fremmøde. Jeg har lavet en grundig vurdering og analyse af hvad der har manglet i materialet. Med min viden og erfaring kan jeg se, at det er svært for den almindelige bruger (uden forudgående viden) at komme i mål med en færdig hjemmeside.

Det ønsker jeg at ændre på. Derfor har jeg lavet et solidt arbejde og et meget grundigt online WordPress kursus, som i højere grad skal sikre at du kommer i mål med at lave din egen hjemmeside.

Kurset er ikke noget quickfix. Du skal selv udføre tingene, men jeg viser dig hvordan. 

Med andre ord, så lader jeg dig ikke “falde ned mellem stolene”, medmindre du ikke følger mine anvisninger.

Helt konkret, så får du vist alle step, fra valg af webhotel, planlægning, design af indhold og til færdig (online) hjemmeside.

Hvis du er det mindste i tvivl om kurset er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg har mere end 10 års undervisningserfaring, herunder undervisning i WordPress siden 2014. Mit mål er altid at du får det bedste resultat af min undervisning. 

Fakta om mig:

 • Har siden 2014 lavet mere end 40 WordPress hjemmesider
 • Har testet mere end 20 WordPress temaer, for at finde det bedste til dig (målt ud fra flere parametre)
 • Har mere end 10 års undervisningserfaring
 • Hyres ofte som ekstern underviser inden for digital marketing (på f.eks. erhvervsakademier)
 • Erhvervsakademi Lillebælt (EAL) har et af mine WordPress kurser som en en del af deres valgfag på akademiuddannelsen i informationsteknologi (i samarbejde med Midtfyn Webdesign)
 • Er certificeret i Emotionelle Kundetyper (2017)
 • Har siden 2014 hjulpet en lang række små og mellemstore virksomheder med at målrette deres markedsføring, så de tiltrækker flere kunder (både online og offline)

Ja. Et testpanel har gennemgået al materiale inden kurset udbydes til salg. Deres feedback er brugt konstruktivt til at levere det bedste materiale til dig.

Første udgave af kurset udbydes til salg i løbet af sommeren 2019.

Ja. Første udgave tager højde for at du kan lave en hjemmeside målrettet den grønne kundetype. Tilmeld dig nyhedsbrevet her på hjemmesiden for at få yderligere info.

På sigt udbydes der specielle moduler til hver de 4 Emotionelle Kundetyper.

Ja. Du skal have købt dit eget domæne (.dk domæner koster 50 kr. i årligt gebyr hos DK Hostmaster), og så skal du have købt adgang til et webhotel. Prisen på et webhotel starter typisk på 20-40 kr. om måneden.

Jeg viser dig hvordan du kan bygges en basis hjemmeside ved bruge af et gratis WordPress tema og en sidebygger.

Der kan forekomme enkelte (mindre) udgifter til licenser forbundet med kurserne. Disse vil stå i den endelige beskrivelse, når kurset lanceres. En årlig licens til en god sidebygger koster typisk 39 USD og licens til et godt WordPress tema koster typisk 59 USD årligt. Som nævnt er mit udgangspunkt at finde de bedste gratis løsninger til dig. Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden for yderligere information når kurset lanceres.

De største udfordringer som mine kursister oftest tilkendegiver inden kursusstart er:

 1. Hvordan man skaber en hjemmeside, som har en professionel helhed i designet
 2. Hvilke elementer hjemmesiden skal indeholde, for at være målrettet kursistens/virksomhedens kunder
 3. Frygt for at teknikken er for kompliceret, og at man skal være kodenørd for at kunne følge med
 4. Manglende tid (eller rettere prioritering af tiden det kræver, for at komme i mål med hjemmesiden)

Indholdet i langt de fleste WordPress kurser på markedet tager ikke højde for hvordan du målretter designet og elementerne på hjemmesiden til dine kunder. Man lærer oftest brugerfladen i WordPress at kende, og bliver introduceret til et givent WordPress tema. På designdelen er du oftest overladt til dig selv, og langt de fleste har ikke en jordisk chance for at nå i mål med at lave en hjemmeside, som  vil tiltrække kunderne, nærmere tværtimod.

Noget af det vigtigste, når du vil lave din egen hjemmeside, er planlægningsfasen. Tiden brugt i planlægningen er tjent hjem mange gange, og vil i højere grad sikre at du kommer i mål med et professionelt resultat. Du kan allerede nu skrive dig op til min freebie, som lærer dig hvordan du planlægger arbejdet med din hjemmeside. Et videokursus, som ikke koster dig en krone! Til dig der ønsker en tryg og sikker start i arbejdet med at lave din egen hjemmeside.

Hvad enten jeg underviser ved egne kurser eller hyres som ekstern underviser hos andre virksomheder, prioriterer jeg altid at snakke med kursisterne om hvad formålet med hjemmesiden er, hvem kunderne er og hvordan indholdet og designet struktureres optimalt. Her snakker vi oftest også om farver, former, grafik, tekster, billeder, video m.v.

For at du kommer i mål med din hjemmeside vil du få vist eksempler på hvordan du forbereder og planlægger arbejdet med hjemmesiden. Dette giver dig et bedre overblik over processen og muligheden for at være realistisk i din planlægning af hele projektet.

Som oftest vil svaret være ja, når vi taler om en simpel hjemmeside. Langt de fleste iværksættere, soloselvstændige, foreningsrepræsentanter og mindre virksomheder kan komme rigtig langt med en basis hjemmeside de selv har lavet, uden at skulle hyre et webbureau til opgaven, forudsat at de får instruktion i optimal opbygning af hele hjemmesiden.

Hvor mange penge du sparer ved at lave din egen hjemmeside er altid en individuel vurdering, som afhænger af mange ting. Prisen på en god basis hjemmeside starter typisk på 12-16.000 kr. ekskl. moms. Hertil skal du påregne udgifter til f.eks. fotograf, grafiker, tekstforfatter, SEO hjælp m.v.

Bemærk at dette kursus lanceres til en særlig introduktionspris når kurset udbydes til salg. Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden for at få information om dette.

Nej det skal du ikke. Jeg viser dig hvordan du kommer i mål, trin-for-trin. 

Ja. Som en af de eneste udbydere af online produkter tilbydes du hos Marketingbasen fortrydelsesret.

Du kan fortryde dit køb i 4 dage fra købstidspunktet.

Da dette er et online vidensprodukt, med adgang til direkte download, skal du senest på 4. dagen fra købstidspunktet sende mig en mail med begrundelse for din returnering af produktet. 

Såfremt jeg i systemet registrerer at du har downloadet materiale fra kurset vil muligheden for refundering bortfalde. Du oplyses om  betingelser for fortrydelsesretten inden køb, herunder hvor meget materiale du må downloade eller streame for at opretholde fortrydelsesretten. 

Du lærer at lave din egen hjemmeside fra a-å. Hovedemnerne i kurset er:

 • Før du går i gang
 • Plan for hvordan du kommer i mål med hjemmesiden
 • Valg af webhotel
 • Installation på webhotel
 • Gennemgang af brugerfladen i WordPress
 • Gennemgang af brugerfladen i det valgte WordPress tema
 • Gennemgang af brugerfladen i den valgte sidebygger
 • Planlægning og strukturering af indhold
 • Design (farver og former) til den enkelte kundetype
 • Tips til valg af billeder til den enkelte kundetype
 • Optimering af billeder til hjemmesiden
 • Opbygning af hjemmesiden, trin-for-trin (forside, om os, ydelser, kontakt)
 • Genveje og tips til en nemmere vedligehold af hjemmesiden i hverdagen
 • Tilknytning af nyhedsbrev (MailChimp)
 • Sikkerhed, backup og vedligehold (herunder tilknytning af SSL certifikat/HTTPS)
 • + bonusmateriale, som offentliggøres senere!

Du vil få mine bedste tips og tricks til at komme gnidningsfrit i mål med din hjemmeside. Jeg vil give dig mine bedste anbefalinger,  når du f.eks. har brug for at købe eksterne ydelser fra f.eks. en fotograf, grafiker, tekstforfatter m.v. Du får altså langt mere end “bare et hjemmesidekursus”. 

Viden som hjælper med at styrke din virksomheds digitale profil.