Fra Idé til færdig hjemmeside

3 forberedende trin, du skal igennem, før du laver din egen hjemmeside

Minikursus til dig, der vil have en sikker start i planlægningen af din hjemmeside

Marketingbasen Freebee WordPress

Få besked når minikurset udbydes

For dig der vil have en bedre hjemmeside. Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet og kan nemt afmelde dig igen. Marketingbasen udsender ikke spam. Læs privatlivspolitik her >>

Overblik over minikurset:

Få adgang til materialet

Du får adgang til materialet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Når minikurset udbydes får du en besked. Du kan naturligvis altid afmelde dig  nyhedsbrevet igen med et enkelt klik.

Introduktion

Kort præsentation af minikursets formål og dit udbytte. Du præsenteres for din vært, og kort om min baggrund for at guide dig sikkert igennem de 3 trin. Du introduceres for det overordnede indhold i minikurset, og får inspiration til hvordan du kan gøre brug af materialet efterfølgende.

Modul 1

Grundstenene i en god hjemmeside
Hvem er hjemmesidens besøgende? Hvilke udfordringer har de, og hvordan løser dit produkt (eller ydelse) deres udfordring? Inkl. inspiration til hvordan du kan skabe relevant indhold til din hjemmeside.

Modul 2

Hjemmesidens formål
Her ser vi på hvilken rolle hjemmesiden skal have i din virksomhed. Få inspiration til hvordan du bruger hjemmesiden som en værdifuld markedsføringskanal, som er med til at styrke relationen til vrksomhedens (potientielle) kunder.

Modul 3

Sidestruktur og design
Her får du konkrete tips til at skabe en god sidestruktur på hjemmesiden. Du får vist hvordan du kan lave et simpelt sitemap. I designdelen får du også inspiration til hvordan du laver et farvetema til din hjemmeside.

Øvelser

Undervejs bliver du præsenteret for en række øvelser, som hjælper dig med at skabe et godt fundament i planlægningen af din hjemmeside. 

Afrunding og opsamling

Til sidst opsummeres indholdet, og du får konkrete tips til at komme godt og sikkert videre i processen.

Andre siger om materialet:

Et rigtig godt kursus for begyndere eller de letøvede, der gerne vil lave deres hjemmeside selv. Det forbereder kursisterne på at træffe de nødvendige valg i den rette rækkefølge, så de undgår at spilde deres tid på forkerte løsninger, de alligevel skal lave om senere. Kurset rammer spot on i forhold til de fejl, som jeg kan se, at mange begår.
Majbritt Lund
Journalist og tekstforfatter
Jeg ville ønske at jeg havde haft adgang til sådan et fint materiale da jeg skulle lave/have lavet hjemmeside. Særligt fordi du også skaber fokus på hvem der er modtager, hvad siden skulle kunne o.s.v. Funktionelt og dejligt overskueligt materiale, med en fin sammenhæng. Jeg fik mere viden og en reminder om de ting jeg ikke har fået gjort.
WordPress kursist
Nynne Smed
CEO, Slipfriafdepression.dk
Du har endnu engang imponeret mig med din grundighed. Materialet er dejligt overskueligt, og indholdet følger en fin kronologisk orden. Virkeligt fint og gennemtænkt materiale. Niveauet ser også rigtigt fint ud, hvis man er nybegynder eller med en smule viden.
Karin Melbye - Grafiker
Karin Brinks Melbye
Grafiker

Få besked når minikurset udbydes

For dig der vil have en bedre hjemmeside. Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet og kan nemt afmelde dig igen. Marketingbasen udsender ikke spam. Læs privatlivspolitik her >>